Ska du börja studera på DSV till höstterminen? Vill du lära känna dina nya klasskamrater och samtidigt ha riktigt roligt? Då skall du definitivt delta i Insparken!

Vad är Insparken? 

Insparken är en två veckors lång period där det händer massvis med aktiviteter arrangerade av Staben.
Insparken startar 31 augusti för alla nya kandidatstudenter med en introduktionsdag som vi varmt rekommenderar alla att delta på. Under denna dag visar vi er runt i skolans lokaler. Ni får träffa våra olika sektioner av studentkåren DISK, lära känna era nya klasskamrater och bilda lag att tävla med i Insparken.
Pssst, Staben hintar om finfina goodiebags till alla som deltar i vallningen av skolan.

Under de två nästkommande veckorna i september är Insparken igång på riktigt! Varje dag håller vi till i vår fina kårlokal Foo Bar där vi har lekar och aktiviteter som man deltar i med sitt insparkslag för att samla poäng.
Dessa två veckor slutar med en heldag av aktiviteter i Humlegården och samma kväll anordnas en Välkomstmiddag för nya studenter. Under välkomstmiddagen annonseras vinnarna av den ärofyllda Insparkstävlingen!

Håll utkik efter fler uppdateringar på vår instagram @ DISKInsparken och här på bloggen.
Staben hoppas vi ses på höstterminen! 

Har du funderingar kan du nå oss på Facebook @ DISK Insparken eller vår mail: insparken@disk.su.se