Nedan följer information gällande morgondagen.

 

Inför Humlegården

 1. Kom utklädda, enhetligt och gärna temaenligt med ert lagnamn! Däremot bör ni vara smarta och klä er efter rådande väderlek.
 2. Se till att vara där i tid! Utmaningarna pågår enbart mellan 10:00 till 14:00, detta är ganska lite tid för att klara av allt på listan (= mer poäng!).
 3. Vi kommer hålla till vid paviljongen som ligger nära hörnan Sturegatan/Karlavägen.
 4. Var peppade och laddade till max! Spontanitet uppskattas alltid av staben, drivarna samt sektionerna som även kommer hålla till i närheten av paviljongen.

 

Inför Välkomstmiddagen

 1. När toastmasterns eller någon annan står på scenen är det kotym att ta en paus i sitt samtal för att dedikera sin fulla uppmärksamhet till de/n som står på scen.
 2. Under denna sittning kommer underhållningen enbart hållas av vår fantastiska sektion MES med medhåll från toastmasters, detta innebär att inga spontana spex kommer att tillåtas.
 3. Vi kommer att ha en paus som kommer att annonseras efter varmrätten där man kan passa på att gå på toaletten eller gå ut för att ta luft. Så sitt ned under middagen, men måste du verkligen gå och pudra näsan vid en annan tidpunkt så ta dig diskret till och från din plats och respektera de som står på scenen.
 4. Om man tycker att sittningen går för långsamt kan man ropa TEMPO, då skall toastmasters påskynda underhållningen. Hur detta går till kommer toastmasters demonstrera under middagen.
 5. Gällande klädkod gäller kavaj, mer information finner ni i ett tidigare inlägg.
 6. Ni kommer få dryckesbiljetter när ni anländer vid middagen, dessa fungerar enbart vid bordet där drycken kommer att serveras er. Biljetterna fungerar inte i baren vid Nordic forum(där sittningen hålls) eller vid eftersläppet i Foo Bar.
 7. När ni anländer kommer det även finnas tillfälle att köpa extra dryck, ta med kontanter i små valörer.
 8. För guds skull, glöm inte ID-kort!