Den sista dagen av insparken kommer vara den roligaste hittills!! Vi börjar dagen med lekar i Humlegården som vi kan lova kommer vara något alldeles extra ordinärt!

Humlegården

Dagen börjar vid paveljongen i Humlegården kl 10:00. Hur man hittar dit! 🙂

Vi kommer leka fram till kl 14:00 och vi rekommenderar STARK att man är där från början då det behövs för att kunna slutföra alla lekar. (Kom ihåg att alla föreläsningar går att kolla på senare på http://play2.dsv.su.se 😉 ) ) Det går att samla väldigt mycket poäng under lekarna så se till att göra så många som möjligt!

Eftersom ni inte kommer stanna i Humlegården så rekommenderar vi att ni har med er smidiga kläder som går att röra er lätt i! Det går bra att lämna lite väskor i paviljongen då Staben kommer vara där under hela dagen!

Det kommer delas ut extra mycket poäng för utklädnader för dagen! Ju galnare desto mer poäng!!!!

Välkomstmiddagen

Efter att vi har lekt i Humlegården så blir det såklart den traditionsenliga välkomstsittningen för alla ettor som köpt biljetter! Middagen kommer att hållas på Nordic Forum (Torshamnsgatan 35, 164 40 Kista). Cirka 17:30 kommer Staben hämta människor vid NOD:s huvudentré (Borgarfjordsgatan 12) och visa vägen till restaurangen. Eftersom detta är en finsittning så är klädkod för kvällen kavaj.

Det är även under välkomstmiddagen priset för årets inspark kommer att delas ut till ett lyckligt lag.

Glöm inte leg och eran biljett/biljettnummer! 

Eftersläpp

Kvällen avslutas i Foo Bar där vi kommer ha eftersläpp med utökad serveringsyta och dansgolv med vår alldeles egna DJ! För er som inte har förköpt biljett kommer det gå att köpa i dörren för 50 kr (endast kontant).  Eftersläppet kommer öppna runt 22:00.


Hoppas vi ses på fredag och att ni är lika peppade som oss!!!

Kärlek, Staben <3