Hej! Att vara medlem i Studentkåren och delta i de aktiviteter som sektionerna anordnar är ett bra sätt att utnyttja studietiden på bästa sätt. Studentkåren finns till för de intressen som dess medlemmar har, och det tog vi till vara på när vi startade Snigel för snart två år sedan.

Snigel är en sektion som inriktar sig på friluftsliv, vi vill helt enkelt skapa ett sätt för oss studenter på DSV att ibland ta sig ut och njuta av naturen, lära oss något om den eller att testa på någon spännande aktivitet. Den gångna terminen så har vi bland annat testat på paddling och skridskoåkning, men vi har också besökt Naturhistoriska museet och haft en mysig kväll med popcorn och naturdokumentärer.

Det som vi tycker är fördelaktigt med att vi är en nyskapad sektion är att vi inte har några traditioner om hur saker och ting ska vara och därför är det helt upp till sektionens medlemmar att forma framtiden. Har du någon idé på något du skulle vilja testa på, eller som du har gjort förut som du vill introducera till andra? Hör av dig till oss så gör vi verklighet av det!

På torsdag 8/9 från kl 16.00 kommer Snigel vara i Foo Bar för att titta på naturfilm och äta popcorn. För den som är nyfiken berättar vi gärna mer om vad vi sysslar med och vad vi har planerat inför framtiden. Alla som är intresserade är varmt välkomna att komma förbi och få mer information om sektionen. Vi bjuder på popcorn och saft! Om ni inte kan hålla er till på torsdag så kan ni smygstarta med den här videon

Kontakt kan ni få med oss antingen genom att fråga oss när du ser oss, maila oss på snigel@disk.su.se eller genom vår Facebook-sida DISK Snigel
klklk

Besök på Naturhistoriska museet!

Vi ses!