Vi i klubbmästeriet älskar att stå både bakom och framför baren, då får vi chansen att blanda drinkar och även att använda storkök och att laga mat med vänner. Vi älskar att gå på pubar, fester och sittningar men vi tycker också att det är kul att anordna dem. Du känner igen oss i DISK KM då vi ofta är iklädda våra svarta overaller prydda med guldrevärer längst med benen och massor av fina tygmärken påsydda. När vi inte är i Foo Bar går vi ofta på andra klubbmästeriers fester, så kallade sittningar. På en sittning bjuds det ofta på trerätters middag, dricka, samt nubbe och punsch. Under sittningen sjunger man även studentikosa sånger. Även vi anordnar sittningar för andra klubbmästerier men också interna för oss själva.

Om du känner att Klubbmästeriet är något för dig kan du bli en DISKtrasa, alltså en prövomedlem i DISK KM. Under din trasperiod får du prova på hur det är att vara en marskalk. Du tilldelas en fin traströja, keps och DISKtrasor med ditt alldeles egna trasnummer. Dessa trasor ska sys på tröjan och fungerar som din ”overall” under trasperioden. Under din trasperiod får du prova på att stå i baren, hålla i sittningar och om du vill – gå på fester exklusiva för marskalkar. Låter detta som något du skulle vilja vara en del av? Tveka inte att fylla i en trasansökan under insparksveckorna i puben! Annars kan du mejla klubba@disk.su.se. Att vara nykter är helt okej, vi bedriver ingen alkoholhets och det är många som går nyktra på sittningar! Du behöver inte heller vara en person som nödvändigtvis gillar att festa, man kan också gå med för att träffa nya spännande människor.

DISK KM

DISK Klubbmästeri på Absolut Gotland 2016!